Senior Consultant AFAS

Wat ga je doen bij Asphire?


Bij Asphire krijg je de kans om als senior consultant klanten te adviseren bij het optimaliseren van hun software (AFAS Profit). Je zult complexe klantbehoeften inventariseren en vertalen naar passende oplossingen, waarbij je focust op de samenhang tussen mensen, processen en systemen. Als Senior Consultant speel je een cruciale rol in ons team door je expertise, inzicht en leiderschap in te zetten om complexe uitdagingen aan te pakken en waarde te creëren voor onze klanten. Je werkt nauw samen met onze klanten, begrijpt hun behoeften en zorgt voor op maat gemaakte oplossingen die hen in staat stellen doelen te bereiken.

Je fungeert als kennispartner voor de klant en kunt jouw uitgebreide kennis van AFAS Profit overdragen aan junior consultants en consultancy trainees.

Wat vragen we van jou?


Voor deze rol vragen we minimaal 3 jaar ervaring in het inrichten en/of beheren van AFAS Profit. We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig projecten kan leiden van concept tot implementatie. Je bent in staat om bedrijfsprocessen te analyseren en strategisch advies uit te brengen om te kunnen optimaliseren.  Daarnaast ben je goed in relatiebeheer.  Je bouwt sterke en langdurige relaties op met klanten, begrijpt hun behoeften en biedt proactief  oplossingen om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. 

Wat biedt Asphire jou?

 

Wij bieden natuurlijk ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van jouw ervaring en expertise kunnen we een salaris bieden tussen € 4.000,00 en € 6.500,00 bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Daarnaast stellen we een leaseauto tot je beschikking, inclusief privégebruik. Ook krijg je een laptop en telefoon van de zaak.

Als blijk van waardering voor jouw bijdrage aan onze groei en succes, delen we ook onze winst met je!

Daarnaast bieden we diverse opleidingsmogelijkheden aan, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen. Welke gebieden spreken jou het meest aan? Wat vind jij belangrijk, wat heb je nodig om de klanten verder te helpen? Laat het ons weten en we kijken samen naar mogelijkheden. 

Naast hard werken, vinden we het ook belangrijk om net zo gedreven de ontspanning op te zoeken. We proberen de best mogelijke balans te bieden tussen werk en prive, doormiddel van 30 vrije dagen, maar ook willen we graag leuke bedrijfsuitjes te organiseren samen met het hele team.