Consultant AFAS

Wat ga je doen bij Asphire?


Bij Asphire krijg je de kans om als consultant klanten te adviseren bij het optimaliseren van hun software (AFAS Profit). Waar heeft de klant behoefte aan en hoe vertaal je dit naar passende oplossingen? Aan jou dus de taak om de klant vooruit te helpen. 

Wat vragen we van jou?


Voor deze rol vragen we minimaal 1 jaar ervaring in het inrichten en/of beheren van AFAS Profit. Daarnaast zijn sterke communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en een positieve houding essentieel om ons en onze klanten scherp te houden en verbetermogelijkheden te zien. 

Je bent in staat om projecten vanuit een helikopterview te bekijken en vlot te schakelen tussen verschillende opdrachten, gesprekspartners en bedrijfsomgevingen. Positief, proactief, flexibel, gestructureerd en zowel een teamspeler als zelfstandig zijn, behoren tot jouw eigenschappen.

Wat biedt Asphire jou?
 

Wij willen graag een langdurige samenwerking opstarten, daarom bieden we een leuk salaris; tussen de € 2.500 en € 4.000 bruto (op basis van 40u).  Om je werkzaamheden goed uit te kunnen oefenen halen we zoveel mogelijk obstakels weg; een telefoon, laptop maar ook een auto (incl. prive gebruik) krijg je tot je beschikking. 

Daarnaast is het werkplezier voor ons ook heel belangrijk. Ontwikkeling jezelf, ga naar een leuke training, doe inspiratie op tijdens een netwerk event of laat ons weten wat jij belangrijk vind voor jouw werkplezier. Wij willen je daarin altijd faciliteren (en gaan graag mee!). 

Natuurlijk hechten we ook waarde aan rust en ontspanning. Daarom heb je recht op maar liefst 30 vakantiedagen per jaar.

Kortom, bij Asphire krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en heb je zelf de regie over jouw groei.