Even voorstellen...

Monica van der Lee

Ik ben Monica van der Lee en ben eigenaar van Asphire. Ik ben een toegewijde professional met een achtergrond vanuit Management, Economie en Rechten. Na diverse functies in handelsondernemingen, specialiseerde ik me in inkoop. Mijn carrière kenmerkt zich door een voortdurende toewijding aan procesverbetering, zowel binnen organisaties als in de context van ICT-systemen. De fascinatie voor het werken met diverse systemen bracht me ertoe mijn horizon te verbreden en de sprong te wagen in de boeiende wereld van AFAS.

Openheid en eerlijkheid zijn kernwaarden die ik hoog in het vaandel draag. Mijn aanpassingsvermogen stelt me in staat om snel te gedijen in nieuwe omgevingen. Ik ben leergierig en altijd bereid om te streven naar verbetering. Loyaliteit, nauwkeurigheid en een sterke werkstructuur zijn inherent aan mijn werkwijze, ondersteund door een diepgeworteld verantwoordelijkheidsgevoel.

Laten we samenwerken om uw organisatie te versterken en te laten groeien. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe mijn veelzijdige vaardigheden en toewijding, waarde kunnen toevoegen aan uw team en projecten.

Ron de Grood

Ik ben Ron de Grood, een ervaren ICT-specialist met een passie voor Functioneel Beheer. Mijn reis in de wereld van IT begon bij HBO-HEAO, waar ik mijn vaardigheden aanscherpte via een inspirerend traject bij Defensie. Hier ontwikkelde ik een sterke basis in projectmatige ICT-aanpak met een scherp oog voor gestructureerde en gedocumenteerde oplossingen.

Na mijn avontuur bij Defensie, besloot ik me te specialiseren in Functioneel Beheer. Mijn ruime ervaring in complexe overheidsomgevingen stelt me in staat om effectief te opereren, zelfs binnen bestuurlijke en politieke contexten.

Wat me echt veelzijdig maakt, is mijn expertise in de AFAS-wereld. Als functioneel beheerder van AFAS, consultant, succesbeheerder en specialist in Office 365, ben ik een toegevoegde waarde voor mijn klanten.

Ik ben toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen aan onze klanten en streef er altijd naar om mijn expertise te blijven verbeteren. Ik nodig je uit om meer te ontdekken over mijn werk en mijn benadering van Functioneel Beheer op deze website. Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt of als ik je ergens mee kan helpen.

Richard Molenschot

Ik ben Richard Molenschot en ik versterk het Asphire-team met meer dan 25 jaar aan logistieke ervaring in een commerciële setting. Na mijn studie aan het Grafisch Lyceum ben ik in 1986 gestart met mijn carrière in de grafische industrie. Al snel raakte ik betrokken bij automatiserings- en ICT-projecten.

In 1997 begon ik mijn ondernemersavontuur in de wereld van POS-materialen. Gedurende de jaren is deze onderneming gegroeid tot een bedrijf van 45 FTE, met als kernactiviteit een logistieke operatie binnen de Retail Supply Chain van POS-materialen. Als eindverantwoordelijke stelde ik doelen en implementeerde ik in 1999 AFAS binnen de organisatie. Verandermanagement was cruciaal om de groei te realiseren, en AFAS speelde een essentiële rol als software om deze groei te managen.

Mijn doelen omvatten innovatie, creativiteit en strategisch denken. Als projectleider kan ik hoofd- en bijzaken onderscheiden om vervolgens met het projectteam de juiste prioriteiten te stellen. Samen met het team werken we deze prioriteiten vervolgens in chronologische volgorde af.

Mijn voortdurende doelstelling en uitdaging is dan ook het toepassen van mijn kennis en ervaring in een dynamische zakelijke omgeving om projecten tot een succes te maken.

Thomas van den Hoven

Welkom, mijn naam is Thomas van den Hoven. Als gediplomeerd professional beschik ik over een Master's degree in Bedrijfskunde en een Master's degree in International Management.

Mijn professionele achtergrond omvat ervaring bij diverse banken, financiële instellingen en IT-bedrijven, waardoor ik een brede visie heb ontwikkeld die voortkomt uit verschillende bedrijfssectoren en -omgevingen.

Met mijn expertise in internationaal management en mijn praktijkervaring ben ik in staat om complexe uitdagingen aan te gaan en kan ik samen met u strategische initiatieven verder ontwikkelen.

Ik streef ernaar om mijn kennis en ervaring in te zetten om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, waarbij ik gebruik maak van geavanceerde en professionele AFAS-softwaremogelijkheden.

Klanten waarderen mijn scherpe analytische vaardigheden en de daaruit voortvloeiende verbeteringen in processen, wat mij veel voldoening geeft.

Daarnaast ben ik gepassioneerd om organisaties te helpen groeien en samen met u doelstellingen te bereiken.

Ik kijk ernaar uit om een prettige en duurzame samenwerking aan te gaan. Laten we samen stappen zetten in de groei van uw onderneming.

Christian Mathijssen

Mijn naam is Christian Mathijssen, ik zie in mijzelf een enthousiaste 'padvinder' op deze ogenschijnlijk complexe wereld.

Mijn uitgebreide ervaring stelt me in staat om creatieve en passende oplossingen te vinden voor uitdagingen die de samensmelting van humanware, bedrijfsvoering en IT met zich meebrengt.

Elke dag zie ik als een nieuwe kans om waarde toe te voegen. Mijn benadering is holistisch: ik integreer mensen, processen en dienstverlening om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Ik hecht veel waarde aan algemene kennis en aandacht voor elk detail, wat me in staat stelt onze klanten vooruit te helpen.

Collega's beschrijven me als een kalme, toegankelijke en flexibele professional met scherp inzicht en een goed gevoel voor humor. Deze eigenschappen helpen me effectieve bruggen te bouwen tussen verschillende disciplines en mensen.

Samen met Asphire zet ik me in voor innovatie met aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We verkennen de raakvlakken van business en ICT om onze klanten te inspireren en te empoweren. Als regisseur van verandering ben ik voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze aanpak te verbeteren en de klantbeleving te versterken.

Mijn ervaring strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder de bouw- en installatietechniek, de overheid, de gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening, waardoor ik een breed perspectief kan bieden.

Ben je benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken? Denk je dat er synergieën zijn die we kunnen verkennen? Ik nodig je uit om contact op te nemen. Een goed gesprek is de eerste stap naar geweldige resultaten!